Mobilier pentru casa si suflet

Despre noi

Obiectivul nostru este acela de a satisface necesitatile fiecarui client in parte, din moment ce consideram ca fiecare persoana este caracterizata de nevoi si gusturi diferite.

Dorim sa obtinem o atmosfera rafinata, un spatiu intim, apropiat de propriul dumneavoastra gust.

Design

Pentru noi, design inseamna sa dai viata proiectelor unice, pline de valoare, ce imbunatatesc calitatea vietii din caminul dumneavoastra.

Parteneri

Servicii

Consiliere & Contractare

Experienta noastra in domeniu este pusa la dispozitia dumneavoastra iar avantajul mobilierului executat la comanda va transforma orice spatiu in functie de personalitatea si aspiratiile fiecarui client.

Contractare

Odata stabilit proiectul final, consilierii nostri va vor pune la dispozitie oferta de pret si va vor explica conditiile contractuale.
Contacati-ne!

Livrare & Montaj

E simplu! Lasa aceasta problema in baza departamentului logistic care se va asigura ca produsele vor ajunge la dumneavoastra in termenul stabilit prin contract si ca vor fi montate conform proiectului.

Montaj

Mentionam totusi ca pentru localitatile situate pe o raza mai mare de 50 de kilometri de municipiul Galati, se vor percepe costurile aferente transportului.
Contacati-ne!

Garantie

Perioada de garantie este de 3 ani de la receptia finala a produselor contractate si se supune obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare..

Garantie

... precum si prevederilor mentionate in Certificatul de Garantie ce insoteste produsul.
Contacati-ne!